Nieuws
Auteur: Youri

Datum: 01-03-2012 11:40 | Laatst gewijzigd: 01-03-2012 18:15

Multi
[Update] Setting Assassin's Creed III lijkt bekend
[Update] Setting Assassin's Creed III lijkt bekend

Gameblog Kotaku heeft een e-mail gekregen van een Best Buy-medewerker, met een foto van promotionele artwork voor Assassin's Creed III. Deze toonde een Assassin met de Amerikaanse vlag op de achtergrond. De artwork, die de setting van de Amerikaanse Revolutie lijkt te bevestigen, is hieronder te zien. Ubisoft kondigde eerder deze week aan dat er snel een aankondiging plaats zou vinden, waarschijnlijk op 5 maart.

Er wordt gespeculeerd dat de protagonist die op de afbeelding getoond wordt een Indiaan is (of, gezien de afkomst van hoofdpersoon Desmond tenminste half-Indiaan), iets wat ondersteund wordt door de tomahawk die hij bij zich draagt. De Assassin draagt een 17e eeuwse militaire jas. Ubisoft heeft nog niets bevestigd.

Update: Ook via GameInformer is de setting uitgelekt. De site van het tijdschrift lijkt te vroeg een banner ter promotie van de game op de site te hebben geplaatst. Deze is nu alweer verwijderd, maar is hieronder nog wel te zien.

Delen:
Reacties
01-03-2012 11:48
TmoomT
Hoe graag ik deze game ook op een andere locatie in een ander tijdperk had gezien, ben ik toch erg enthousiast over dit nieuws. Dit moet wel gewoon iets totaal anders worden en dat kan ik alleen maar toejuichen na de drie delen met Ezio. Hoop wel dat Ubisoft zich weet in te houden met de vuurkracht. Het liefst zo min mogelijk geweren, een AC-shooter zie ik niet zitten.
01-03-2012 17:38
Romar
Ben wel benieuwd naar deze tijd en hoe ze inderdaad de vuurwapens in het spel gaan verwerken. Vind het sowieso leuk dat Ubisoft altijd tijden kiest die weinig worden gebruikt in games!
Plaats een reactie (Niet ingelogd) Inloggen | Registreren

Helaas je bent niet ingelogd, dit is wel nodig om te reageren.

Inloggen | Registreren