Nieuws
Auteur: Rem

Datum: 17-05-2011 15:05

inFamous 2 komt op 8 juni uit
inFamous 2 komt op 8 juni uit

inFamous 2 ligt op 8 juni in de Europese winkels, zo bevestigde Sony vandaag. De releasedatum geldt echter niet voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daar moeten gamers wachten tot 10 juni.

Van de nieuwe Sucker Punch-titel komen twee speciale edities op de markt. De Special Edition bevat extra digitale content, waaronder de Electrocution Grenade-kracht en een exclusieve Cole MacGrath-skin uit de eerste inFamous-game. De Hero Edition voegt eveneens digitale extra’s toe, waaronder de Lightning Hook-kracht en een Kessler-skin, maar telt ook een Cole MacGrath-figuur, inFamous-stripalbum, Cole MacGrath-tas en de inFamous 2-soundtrack.

Verder bundelt Sony het spel inFamous 2 met een DualShock 3-controller. Geïnteresseerden hebben de keuze uit twee pakketten: een ‘goede’ met een blauwe controller en een ‘slechte’ met een rode. Ook introduceert Sony een inFamous 2 PlayStation 3-pack, met daarin een 320GB PS3-console, een zwarte DualShock 3-controller en inFamous 2.

Delen:
Reacties
18-05-2011 20:51
mickje12
Hopelijk dat je dit spel over een paar jaartjes ook gratis kan krijgen bij een PSN-hack... :) (Als er dan maar geen gegevens gejat worden.)
Plaats een reactie (Niet ingelogd) Inloggen | Registreren

Helaas je bent niet ingelogd, dit is wel nodig om te reageren.

Inloggen | Registreren
Game
Genre: Actie
PEGI: 16+
Ontwikkelaar: Sucker Punch Productions
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Release: 08-06-2011
Beschikbaar op: PlayStation 3
Waardering

Member-cijfer: 3.1/10 (13 stemmen)

N/A

GameCloud score

Soldiers game