Nieuws
Auteur: Romar

Datum: 17-03-2009 11:26 | Laatst gewijzigd: 17-03-2009 11:46

Ninja Gaiden 2 naar de PS3
Ninja Gaiden 2 naar de PS3

Vorig jaar verscheen Ninja Gaiden II op de Xbox 360, het vervolg op de succesvolle Xbox game deed het erg goed. Een PS3-versie zat er toendertijd nog niet in, echter vind ontwikkelaar Tecmo het nu wel tijd. In het Japanse blad Famitsu staat de aankondiging dat Ninja Gaiden Sigma II zal verschijnen voor Sony's console. Het is geen directe poort voor het origineel maar een verbeterde versie, net zoals Ninja Gaiden Sigma dat was van deel één.

Dit nieuws komt als een grote verrassing aangezien Tomonobu Itagaki zweerde dat het spel nooit op de PS3 zou komen. Nu Itagaki met veel ophef weggegaan is bij de ontwikkelaar blijkt het dus wel zo te zijn. Director van het spel is Yosuke Hayashi, die ook al de eerste Sigma maakte, en Team Ninja neemt de ontwikkeling op zich. 

Ninja Gaiden Sigma II zal enkele verbeteringen bevatten ten opzichte van de Xbox 360 versie. Deze verbeteringen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Wel weten we dat er nieuwe wapens, zoals de hamer Genma, nieuwe gigantische eindbazen en een nieuw speelbaar personage, de vrouwelijke Ninja Ayane, zijn toegevoegd. Ninja Gaiden Sigma II zal in de herfst uitkomen.

Delen:
Reacties
Plaats een reactie (Niet ingelogd) Inloggen | Registreren

Helaas je bent niet ingelogd, dit is wel nodig om te reageren.

Inloggen | Registreren